Actuele meldingen

01 september 2021: Innocom – CSI Service wordt onderdeel van Doro AB Groep

CSI Service en Doro gaan samen verder

Een vergrijzende bevolking en een toename van het aantal chronische zieken zijn twee van de grootste uitdagingen waarmee we in Europa deze eeuw worden geconfronteerd. De verwachting is dat technologie daar een steeds grotere rol in gaat spelen.

Doro is een in Zweden gevestigd technologiebedrijf, gericht op senioren. Doro ontwikkelt diensten en producten voor senioren om een ​​onafhankelijk en bevredigend leven te kunnen leiden. Het brede Doro-portfolio van beveiligings- en zorgoplossingen verbindt generaties digitaal met elkaar en biedt oplossingen voor zelfstandig wonen, zowel binnen als buiten de woning.

CSI Service is een in Nederland opererende serviceprovider en richt zich op het duurzaam ondersteunen en ontzorgen van de gebruikers van deze zorgtechnologieën. De door CSI Service hiervoor ontwikkelde methodiek sluit perfect aan bij de producten en diensten van Doro.

Doro en CSI hebben elkaar en elkaars klanten veel te bieden.

Carl-Johan Zetterberg Boudrie, President en CEO van Doro Group:

“De Nederlandse markt is een zeer interessante markt die een van de koplopers is in het aanpassen van technologische zorgoplossingen. Voor Doro is het een natuurlijke stap om een ​​van de toonaangevende bedrijven in onze sector in Nederland over te nemen, volledig in lijn met onze strategie om ons geografisch bereik uit te breiden en te versterken”.

Jan Verasdonck, DGA van CSI Service:

“Bijna 33 jaar geleden is CSI Service gestart als Innocom Bureau voor Bedrijfscommunicatie BV en sinds 2003 is CSI Service actief in personenalarmering in Nederland en zijn we uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare Leverancier van oplossingen die langer thuis wonen mogelijk maken. Met oplossingen als personenalarmering, (digitale) toegang tot de woning en monitoring dragen wij bij aan het aangenamer en veiliger maken van mensen.”

“We zijn heel blij te kunnen melden dat wij onze dienstverlening ook in de toekomst onverminderd en onveranderd kunnen blijven leveren nu wij Doro AB als partij hebben gevonden die ons bedrijf verder zal voortzetten. Voortzetten op de manier zoals u van ons gewend bent met dezelfde directie en medewerkers, onder onze eigen naam, met onze eigen aanpak en werkwijze.”

Blijvende samenwerking

Wij zetten onze prettige en jarenlange samenwerking met alle relaties onverminderd voort en zullen onze uitgebreidere mogelijkheden inzetten om onze samenwerking verder vorm te geven.

CSI Persoonsalarmering, een veilig gevoel

Nu CSI Service onderdeel is van Doro AB kunnen we als CSI Service onze kennis en ervaring uitbreiden en ontstaan er meer mogelijkheden voor innovatieve oplossingen. Wij blijven dus graag meedenken hoe we als CSI onze klanten een veilig en aangenaam bestaan kunnen bieden met inzet van betrouwbare techniek.

                                       

 

16 maart 2020: Ontvangst van pakketten per post

Onze personenalarmen worden in de meeste gevallen door onze monteur bij u thuis geïnstalleerd. Alleen in het geval u aangeeft de installatie liever zelf te doen, zullen wij het toestel opsturen. Indien dit het geval is, of indien u andere artikelen heeft besteld waarvoor geen monteur nodig is, zult u van ons een pakket toegestuurd krijgen.

De bezorger van PostNL zal, vanwege het heersende virus, zelf tekenen voor ontvangst van het pakket om op deze manier het contact tussen mensen te minimaliseren. Uiteraard gebeurt dit alleen met uw toestemming. Naast zijn eigen handtekening zal de bezorger ook de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs vragen en in het handtekeningenveld op zijn tablet noteren.

 

15 maart 2020: Het Corona virus

CSI Service heeft als hoogste doel om elke cliënt veilig te maken. Dat doen we o.a. met onze personenalarmering. Juist nu vanwege het Corona-virus iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven, is een alleenstaande oudere nog meer aangewezen op de ondersteuning van een alarmcentrale in geval van nood.

Wij blijven onze personenalarmen dan ook met veel passie installeren bij onze cliënten thuis. Wel hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen om het bezoek van onze monteur zo veilig mogelijk te laten gebeuren. Veilig voor u , maar ook veilig voor onze monteur.

Onze monteurs geven bijvoorbeeld al enige tijd geen hand meer en voor elk bezoek trekken ze een verse set latex handschoenen aan. Daarnaast houden zij voortdurend afstand en blijven zij niet langer binnen dan strikt noodzakelijk. Bent u echter zelf verkouden, hoest u of heeft u lichte koorts, maak dan alstublieft een nieuwe afspraak met ons.

Het is ook mogelijk om een “Personenalarm Flexibel” per post geleverd te krijgen. Dan is er geen bezoek van een monteur noodzakelijk. Mocht u hiervoor willen kiezen, bel dan gerust met onze helpdesk: 040-2580155.