Actuele meldingen

16 maart 2020: Ontvangst van pakketten per post

Onze personenalarmen worden in de meeste gevallen door onze monteur bij u thuis geïnstalleerd. Alleen in het geval u aangeeft de installatie liever zelf te doen, zullen wij het toestel opsturen. Indien dit het geval is, of indien u andere artikelen heeft besteld waarvoor geen monteur nodig is, zult u van ons een pakket toegestuurd krijgen.

De bezorger van PostNL zal, vanwege het heersende virus, zelf tekenen voor ontvangst van het pakket om op deze manier het contact tussen mensen te minimaliseren. Uiteraard gebeurt dit alleen met uw toestemming. Naast zijn eigen handtekening zal de bezorger ook de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs vragen en in het handtekeningenveld op zijn tablet noteren.

 

15 maart 2020: Het Corona virus

CSI Service heeft als hoogste doel om elke cliënt veilig te maken. Dat doen we o.a. met onze personenalarmering. Juist nu vanwege het Corona-virus iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven, is een alleenstaande oudere nog meer aangewezen op de ondersteuning van een alarmcentrale in geval van nood.

Wij blijven onze personenalarmen dan ook met veel passie installeren bij onze cliënten thuis. Wel hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen om het bezoek van onze monteur zo veilig mogelijk te laten gebeuren. Veilig voor u , maar ook veilig voor onze monteur.

Onze monteurs geven bijvoorbeeld al enige tijd geen hand meer en voor elk bezoek trekken ze een verse set latex handschoenen aan. Daarnaast houden zij voortdurend afstand en blijven zij niet langer binnen dan strikt noodzakelijk. Bent u echter zelf verkouden, hoest u of heeft u lichte koorts, maak dan alstublieft een nieuwe afspraak met ons.

Het is ook mogelijk om een “Personenalarm Flexibel” per post geleverd te krijgen. Dan is er geen bezoek van een monteur noodzakelijk. Mocht u hiervoor willen kiezen, bel dan gerust met onze helpdesk: 040-2580155.