Weblog CSI Service

Dagelijks 13 doden door een valpartij: ook u loopt risico

18 december 2019

Dagelijks 13 doden door een valpartij: ook u loopt risico Een simpele valpartij is een belangrijke doodsoorzaak onder 80-plussers, zo blijkt uit onderzoek van het CBS. Dagelijks overlijden gemiddeld dertien personen aan de gevolgen van een val. U denkt wellicht: dat overkomt mij niet. Helaas zeggen de statistieke iets anders. Valpartij in huis Opvallend genoeg […]

Lees verder

Alles over vitamine D

2 december 2019

Vitamine D zorgt voor sterke botten en tanden. Dat wist u waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat Vitamine D nodig is om uw weerstand op peil te houden? Dat het een positief effect heeft op de opname van mineralen als calcium en fosfor in het lichaam? En dat Vitamine D bijdraagt aan een goede werking van uw spieren? Zorg daarom dat u – ook in de winter – voldoende vitamine D binnenkrijgt.

Lees verder

Genieten van de winter

30 november 2019

Ondanks kou en wellicht angst om te vallen is de winter een seizoen om met volle teugen van te genieten. Blijf dus niet binnen van november tot maart maar lees onze tips en ga lekker naar buiten!

Lees verder

Voeding: Gezond oud met eiwitten

29 november 2019

Eiwitten in voeding worden steeds belangrijker naarmate we ouder worden. Ze zorgen voor het behoud van onze spieren. Maar wat moet je eten en wanneer is het genoeg? U leest het in dit blog.

Lees verder