Daar doen we het allemaal voor

3 juli 2019

Ondanks het digitale tijdperk ontvangen wij nog regelmatig post. Gebruikers van ons personenalarm of hun contactpersonen laten ons in handgeschreven brieven en kaartjes weten hoe ze onze service hebben ervaren. Natuurlijk zit daar wel eens een kritische noot bij, maar meestal zijn het hartverwarmende berichtjes. Daar doen we het allemaal voor!

Een kleine bloemlezing.

Over onze service
“Bij dezen de personenalarmering retour vanwege het overlijden van onze moeder. Regelmatig sprak zij haar dankbaarheid uit voor deze voorziening en ons als kinderen gaf het veel rust. Wij zijn zeer tevreden over de geboden diensten, dank u daarvoor.”

“Dank voor al uw zorgen!”

“Zeer bedankt voor de onbetaalbare hulp bij het regelen en installeren van de valdetectie. Het is bij ziekte en zorgen extra lastig om tegen de bureaucratische muren te lopen en het zijn de parels om dan mensen te treffen die meedenken en helpen bij een oplossing.”

“Dank voor uw goede bijdrage aan het veiliger maken van ons huis.”

“Bedankt voor de snelle service!”

“Bedankt voor de service, het aansluiten ging vlekkeloos.”

“Hartelijk dank voor uw snelle reactie op mijn telefoon van de vermissing van het alarm-toestel. Gelukkig heb ik hem teruggevonden.”

“Ik wil u nogmaals bedanken voor de uitstekende service die u in de afgelopen periode geleverd heeft.”

“De gezondheidstoestand is gelukkig dermate toegenomen dat ik al gedurende langere tijd me weer goed kan bewegen. Toch gaf de alarminstallatie een veilig gevoel. Mocht het tzt weer wel nodig zijn (ik ben 85) dan zal ik me opnieuw melden bij uw serviceafdeling.”

Over de sticker
“Hartelijk dank voor de sticker, die bewerkstelligt dat mijn veiligheid nu nog beter gewaarborgd is. De sticker zit vlak bij de bel en de sleutelsafe. Ik vind het een superservice.”

“Bedankt voor de alarmsticker. Juist de afgelopen week is in onze straat bij een bekende (85 jaar!) ingebroken! Mijn alarm geeft me een veilig gevoel.”

“Geweldig, de sticker bij de bel. Het is toch een veilig gevoel daar ik toch een oude alleenstaande ben.”