Waarom personenalarmering?

Thuis gebeuren de meeste ongelukken en loopt u meer kans om overvallen te worden dan op straat. Thuis gaat nu eenmaal meer mis. Als u alleen woont of vaak alleen thuis bent, is er dus niemand in de buurt die u kan helpen.

Met een personenalarm dat is aangesloten op een alarmcentrale zult u uw veiligheid dan ook aanzienlijk vergroten. Dat begrijpen wij bij CSI Service als geen ander.

Met een personenalarm bent u in staat om op een eenvoudige manier te alarmeren in geval van een noodsituatie. Dit kan gebeuren indien u zich op enig moment niet goed voelt en hulp nodig heeft, maar ook als u zou worden lastig gevallen door een ongewenst persoon die aan de deur staat.

Voor beide situaties is een personenalarm de oplossing: u staat razendsnel in verbinding met een medewerker van een professionele alarmcentrale en deze kan indien nodig uw mantelzorgers of eventueel professionele hulpverleners inschakelen. In bijgaande animaties kunt u zien wat een personenalarm voor u kan betekenen.

CSI Service

CSI Service is als sinds 2003 dé specialist op het gebied van personenalarmering. Onze ervaren medewerkers van de telefonische helpdesk zijn geduldig en kunnen rustig samen met u vaststellen welk personenalarm het beste bij u past.

Nadat u het personenalarm bij ons besteld heeft, zullen onze service technici het apparaat met uw specifieke gegevens programmeren en daarna uitvoerig controleren en testen. Indien wij het apparaat ook bij u thuis plaatsen zal onze monteur samen met u een test alarm maken en u daarna uitvoerig infomeren over de werking. Indien u kiest voor verzending (o.a. bij ons abonnement ‘Flexibel’) ontvangt u een duidelijke instructie en kunt u desgewenst nog ondersteund worden door onze telefonische helpdesk.

Wij stellen het apparaat altijd zo in dat er automatisch periodiek heel kort getelefoneerd wordt naar onze eigen controlecomputer. Zo weten we zeker dat uw alarm werkend is en dat u veilig bent. Raakt de batterij in de zender leeg? Wij ontvangen ruim van tevoren automatisch een melding hiervan en zullen dan tijdig een nieuwe zender opsturen of een monteur langs sturen.

Met CSI Service kiest u voor een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van communiceren in noodgevallen.