Keurmerken

CSI Service staat voor kwaliteit. Wij zijn in het bezit van ISO9001 als ook het keurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten.

ISO 9001 certificaat

Het ISO 9001 certificaat is de bekendste ISO certificering voor uw bedrijf. De ISO 9001 norm kan in alle sectoren worden toegepast en uitgevoerd. Voldoet u aan de norm, dan ontvangt u het ISO 9001 certificaat. De norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Uw klanten verwachten kwaliteit en betrouwbaarheid van uw product of dienst en ISO 9001 helpt u juist die kwaliteit en betrouwbaarheid te beheersen.


Kwaliteitskeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten

Met dit kwaliteitskeurmerk maakt CSI gebruik van een leidend procesmodel. In dit model worden processen geoptimaliseerd en kwaliteit gewaarborgd, wat resulteert in de hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de eindgebruiker. Het keurmerk is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen uit de gehele keten. Om objectiviteit te waarborgen is het model getoetst door een externe en onafhankelijke organisatie. Alleen speciaal hiervoor opgeleide auditeurs mogen audits afleggen. Zo stelt het keurmerk installateurs in staat door middel van checklistsen werkprocedures een optimale dienstverlening te garanderen.

LEES MEER