Puck Keysafe: het veiligste sleutelkluisje ooit!

11 juli 2017

Met een sleutelkluisje kunt u op een veilige manier een huissleutel buiten hangen. De sleutel hangt in een kluisje dat door middel van een codeslot kan worden geopend. Maakt u gebruik van de thuiszorg voor opvolging van uw personenalarm? Dan is een sleutelkluisje waarschijnlijk verplicht.

Politiekeurmerk
De Puck Keysafe is een robuuste sleutelkluis, uitgerust met een vrij instelbaar codeslot. Dankzij de extra stevige metalen behuizing is het kluisje bestand tegen vandalisme en inbraak. De Puck sleutelkluis heeft een SKG** klasse. SKG staat voor: Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

Automatisch
De Puck Keysafe is zo veilig omdat het kluisje heel moeilijk te openen is zonder de juiste code. Bovendien springt het cijferslot na het sluiten automatisch naar 0000. U kunt dus nooit vergeten de code terug te zetten.

Praktisch
Zeker als u niet zelf in staat bent de deur te openen, is een kluisje heel praktisch. Het voordeel van een sleutelkluisje is dat u verschillende mensen toegang kunt geven tot uw huis, zonder dat u ze elk een sleutel hoeft te geven. Zo kunnen de thuiszorg, vertrouwde buren, kinderen en kleinkinderen naar u toe komen als dat nodig is.

De Puck Keysafe is te koop in onze webshop.